Ver en EspañolView in EnglishVoir en Français

Benvingut

El restaurant “El Jardinet” de Vic va obrir les seves portes el Divendres Sant de l’any 1980. Ubicat al centre del casc antic de Vic entre la Plaça Major, la Catedral, el Museu Episcopal i el Temple Romà.

Durant els 10 primers anys “El Jardinet” va ser un lloc de trobada entre els intel•lectuals de la ciutat, musics, gent del teatre i del cinema de primer ordre català i espanyol.

L’any 2000 es va promoure un fort canvi, des de remodelar el local fins a l‘entrada d’Ivan Vilanova Pi com a cap de cuina. Ivan Vilanova Pi té una gran trajectòria professional, format en els millors restaurants de Catalunya i des de l’any 2000 professor de cuina.

Els nostres menús

Més enllà d'oferir un simple menú diari, el restaurant El Jardinet ofereix als séus comensals menús que abasten totes les possibilitats, des de trobades d'empresa fins a menús completament personalitzats per a ocasions especials.

A continuació llistem les varietats que oferim:

Història de El Jardinet

El restaurant “El Jardinet” de Vic va obrir les seves portes el Divendres Sant de l’any 1980. Ubicat al centre del casc antic de Vic entre la Plaça Major, la Catedral, el Museu Episcopal i el Temple Romà. El nom “El Jardinet” fa referència al jardí interior que té la casa, aquest, conserva el seu estat original, existeixen documents històrics que parlen de les estones que el poeta Josep Carner i la seva família havien passat en aquest jardí.

El Jardinet” el van obrir en Victor Vilanova i la Mª Dolors Pi amb el nom comercial de “Café-Restaurant El jardinet”. En els seus inicis, oferia degustacions de patés, formatges i embotits d’alta qualitat amb una variada carta de vins.

Durant els 10 primers anys “El Jardinet” va ser un lloc de trobada entre els intel•lectuals de la ciutat, musics, gent del teatre i del cinema de primer ordre català i espanyol.

El Jardinet” amb els anys va anar introduint nous plats de cuina fins que va deixar de ser un cafè i va passar a ser un restaurant. L’any 2000 es va promoure un fort canvi, des de remodelar el local fins a l‘entrada d’Ivan Vilanova Pi com a cap de cuina.

Ivan Vilanova Pi té una gran trajectòria professional, format en els millors restaurants de Catalunya, com el Racó de Can Fabes, el Via Veneto, Neichel, el Racó d’en Freixa.. i des de l’any 2000 professor de cuina.

El restaurant ha anat experimentant un gran canvi positiu que, a dia d’avui, ens sentim satisfets. Moltes gràcies als nostres clients, amics i col•laboradors, sense vosaltres no hauria estat possible.

Adreça i contacte

Horari

 • Dilluns
  Tancat
 • Dimarts
  13:00 - 15:30
 • Dimecres
  13:00 - 15:30
 • Dijous
  13:00 - 15:30
 • Divendres
  13:00 - 15:30 ..::.. 20:30 - 23:00
 • Dissabte
  13:00 - 15:30 ..::.. 20:30 - 23:00
 • Diumenge
  13:00 - 15:30

Del 1 de Juliol al 15 de Septembre, dimecres també obert de 20:30 a 23:00.

Adreça

C. Corretgers, 8
08500 Vic (Barcelona)

Tel. +34 93 886 28 77

Segueix-nos a la teva xarxa